عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

بررسی توافق آتش‌بس با لبنان در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی

بررسی توافق آتش‌بس با لبنان در کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی منابع رسانه‌ای صهیونیستی از رایزنی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان توافق آتش‌بس در لبنان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای صهیونیستی از رایزنی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان توافق آتش‌بس در لبنان و بررسی آن در نشست امروز (سه‌شنبه) کابینه امنیتی این رژیم و اعلام رسمی توافق توسط روسای جمهور آمریکا و فرانسه طی امروز خبر دادند.

 

روزنامه «یسرائیل هیوم» گزارش داد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از اینکه توافق آتش‌بس مورد انتقاد جناح راست و برخی از اعضای لیکود قرار گرفته است، ابراز نارضایتی و نگرانی کرده است.

 

این رسانه گزارش داد: نتانیاهو در حال رایزنی در داخل کابینه خود با مخالفان توافق با لبنان است.

 

وب‌سایت «واللا» نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی عصر امروز (سه‌شنبه) برای تصویب آتش‌بس در لبنان تشکیل جلسه می‌دهد. این وب‌سایت به نقل از منابع امنیتی اشاره کرد که توافق لبنان و رژیم صهیونیستی ممکن است منجر به انعقاد قرارداد تبادل اسرا با حماس شود.

 

وب‌سایت خبری بلومبرگ نیز به نقل از مقامات و منابع آگاه گزارش داد که رژیم صهیونیستی و حزب‌الله به امضای توافق آتش‌بس نزدیک شده‌اند. یک مقام صهیونیست در این باره به بلومبرگ گفت: کابینه امنیتی احتمالا توافق آتش‌بس را تایید خواهد کرد و آمریکا به نظارت بر اجرای توقف درگیری‌ها برای یک دوره ۶۰ روزه کمک خواهد کرد.

 

چند منبع مطلع نیز در این باره به روزنامه الشرق الاوسط گفتند که «جو بایدن» و «امانوئل ماکرون» روسای جمهور آمریکا و فرانسه امروز (سه‌شنبه) توافق آتش‌بس در لبنان را اعلام خواهند کرد.

 

در همین راستا، «دنی دانون» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد گفت که مذاکرات با هدف دستیابی به آتش‌بس با حزب‌الله لبنان در مسیر پیشرفت است. وی گفت: اسرائیل در هر توافقی توانایی حمله به جنوب لبنان را حفظ خواهد کرد.

 

رسانه‌های عبری نیز پس از گزارش‌های آمریکایی و صهیونیستی مبنی بر نزدیک شدن به دستیابی به توافق میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان به جزئیاتی از توافق احتمالی اشاره کردند.

 

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره به نقل از منابعی نوشت: در این توافقنامه منطقه حائل در جنوب لبنان مشخص نشده است و ساکنان جنوب می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند.

 

یک مقام صهیونیست هم به این شبکه گفت: توافق با لبنان همراه با ضمانتنامه آمریکا به اسرائیل خواهد بود.

 

روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مقام صهیونیست ادعا کرد آزادی‌عمل تل‌آویو برای اقدام در لبنان از سوی آمریکا «تضمین» شده است.

 

یک منبع ارشد سیاسی نیز به شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تل‌آویو اعضای حزب‌الله را که در عملیات زمینی دستگیر کرده است آزاد نخواهد کرد. این منبع ارشد سیاسی همچنین گفت ارتش لبنان به تدریج ۱۰ هزار سرباز را در جنوب لبنان مستقر خواهد کرد.

 

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد پنج کشور بر اجرای توافق آتش‌بس قریب‌الوقوع میان این رژیم و لبنان نظارت خواهند کرد و احتمالا امارات یکی از آنها باشد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار